(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

Sortides pels Senders del 1714 – 9a Sortida 2017

9a sortida del 2017: Vilaverd – Montblanc / 17,5 km

Vilaverd – Montblanc, per Rojals i el barranc de la Vall

Participants a la 8a sortida de 2017 (Foto: G. Paredes)

Dia: diumenge, 8 d’octubre de 2017

Hora de sortida:
– Taradell: a 6.45 del matí de la parada d’autobusos
– Vic: a  les 7.00 del matí de l’estació d’autobusos

Recorregut: estació de Vilaverd – Mas d’en Just – Mas de Magí – coll de Rojals – Rojals – font de Burxoc  – font del Grèvol o del GR – Estret de la Vall – Molí de Dins – Molí de la Vall de Fora – Sant Josep – Montblanc

Distancia : 17,5 km.
Desnivell acumulat:   +760 m / -700 m

Inscripcions: fins al divendres dia 1 de setembre, al local del Centre Excursionista Taradell (Horari: de dimecres a dissabte de 2/4 de 8 a les 9 del vespre) o on-line: omplir el formulari seguent (→) 

Preu de la sortida: 18€ (Federats a la FEEC) – 28 € (No federats)

Nota: ruta fàcil de seguir gràcies al PR C-17 que es segueix de pujada i al GR-171 que es segeux a la baixada. Cal anar ben calçat, portar esmorzar, dinar i  aigua tot i que es troba una font pero raja poc.

unnamed(2)DESCRIPCIÓ 

En aquesta excursió ens aproparem a les Muntanyes de Prades pel seu vessant més oriental. Sortirem  de Vilaverd per pujar a Rojals a través del PR C-17, un sender de petit recorregut que ens portarà còmodament a través de camins i pistes fins aquesta població.

La baixada a Montblanc la farem pel barranc de la Vall tot seguint el GR-171, un profund barranc de gran valor paisatgístic i ecològic i envoltat de cingles que el riu la Vall ha format amb el decurs dels anys. Durant el camí passarem per diferents fonts on podrem gaudir d’una vegetació força ombrívola, i si ens desviem del recorregut un parell de minuts, podrem visitar la màgica cascada de la Vall.

Share Button