(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

La 6a Sant Silvestre compta amb 112 participants

6a Sant Silvestre (Foto: M. Alcubierre)

La 6a edició de la Pujada Atlètica Popular a l’Enclusa, que des de fa 6 anys organitzar cada 31 de desembre el CET-L’Enclusa per acomiadar l’any d’una manera divertida i esportiva, va comptar amb la participació de 112 corredors tots ells poc o molt disfressats.

La distància total de la cursa és d’uns 8 quilòmetres i el recorregut passa pel punt més alt del terme de Taradell, L’Enclusa, d’on li ve el nom a la cursa de Sant Silvestre de Taradell: Pujada Atlètica Popular a l’Enclusa.

El recorregut de la cursa va ser el següent: començava a la plaça de les Eres i seguia cap a la Codina, la Rompuda, el Bou i fins a arribar a L’Enclusa, el punt més alt del terme de Taradell. Després tornava de nou a la plaça de les Eres,  per Mansa, el pantà i can Mascarell.

A partir de les 3 de la tarda dia 31 de desembre, els participants disfressats van anar arribant a la plaça de les Eres per inscriure’s, ja que una de les condicions per participar-hi era anar disfressat o portar  qualsevol guarniment en alguna part visible del cos, ja sigui perruques, bigotis, barrets o qualsevol cosa original.

Montserrat Moia, 1a femenina; Carme Delgado, presidenta del CET; i Jordi Gallifa, 1r masculí.

Es tracta d’una prova bàsicament festiva que no pretén incentivar la competitiva, però això no treu que un quants atletes s’esforcin per arribar els primers. En aquesta edició el primer en arribar va ser Jordi Gallifa de Sant Miquel de Balenyà, que va fer el recorregut amb un temps de 35 minuts i 55 segons, seguit per Bernat Cedó de Taradell, que va entrar al seu darrera i Ionica Roatis de Vic que va entrar mig minut més tard. De les corredores femenines la primera noia en arribar va ser Montserrat Moia de Vic que va fer la cursa amb un temps de 44 minuts i 8 segons, seguida de les germanes Jana i Laia Aguilar de Folgueroles que la van fer amb un temps de 44minuts i 31segons, i 44 minuts i 38 segons, respectivament.

DSC_4000

Millor disfressa, per Maria Font (Foto: M. Alcubierre)

Pel que fa a la millor disfressa, es va optar per donar un accèssit a Josep Bosch i Montse Pou per anar disfressats de “xaxes”  i com ja és tradicional el premi se’l va endur Maria Font, que es va presentar amb una disfressa de fantasia.

Com l’any passat, es va tornar a fer una inscripció solidària de 3 euros dels quals la meitat es van ingressar per la Marató de TV3.

A l’arribada, per acomiadar l’any, es va convidar tots els participants a coca i cava.

Podeu veure més fotos seguint aquest Enllaç o bé a Taradell.com

Share Button