(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat
Pastís per a la IV trobada dels 100 CIMS (Foto: Ramon Curtichs)

Pastís per a la IV trobada dels 100 CIMS (Foto: Ramon Curtichs)

La trobada anual de participants al repte dels 100 Cims en la qual es dóna un record a tothom que durant l’any anterior hagi assolit la fita de fer cent cims dels inclosos en aquesta iniciativa de la FEEC, es va fer a Taradell amb la col·laboració de la nostra entitat, el diumenge dia 6 de maig.

Els prop de 90 participants a la trobada, cap a les 9 del matí, es van aplegar al local social del CET on se’ls va oferir un esmorzar de benvinguda. Mitja hora més tard, va començar la caminada que els portaria fins a la tomba de Gasala i després al casal de Mont-rodon, passant pel Molí dels Sors. Un cop al casal, el seu propietari, Ramon Costa, va acompanyar els caminaires en una visita guiada per les diferents sales i dependències, mentre els explicava la història del casal i els va mostrar els diferents objectes que hi conserva. Cal agrair la gentilesa del propietari a qui com a mostra d’agraïment se’l va obsequiar amb una reproducció de xocolata de la portada del llibre de la història de Mont-rodon.

Un cop acabada la visita els excursionistes van emprendre el camí de tornada a Taradell. I cap a 2/4 de 3, al Centre Cultural Can Costa i Font, va començar el dinar, els actes institucionals i el lliurament de records i premis.

Per començar l’acte, la presidenta del CET, Carme Delgado, va donar la benvinguda als assistents al dinar i tot seguit va cedir la paraula a Joan M. Vives, membre del Comitè dels 100 Cims; a Josep M. Peixó, vicepresident de la FEEC, i a Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell. Seguidament es va projectar un audiovisual de Josep Dalmau del CE de l’Esquirol, on de manera divertida i amena s’explicava què és el repte dels 100 Cims i es donava una visió personal del seu repte.

Respecte al dinar, cal destacar que es va fer un pastís de xocolata que representava el mapa de Catalunya amb una bandereta a cada lloc on hi ha situat un cim del repte 100 Cims, obra del xocolater de Taradell.

Un cop acabat el dinar es va fer el repartiment de premis dels primers classificats en el II Premi FEEC-Canicròs. Seguidament es van repartir el premis del concurs literari dels 100 Cims i del III concurs fotogràfic Fotocims. Finalment els 22 federats que havien acabat el repte durant l’any 2011 van rebre com a record un mapa personalitzat amb les seves ascensions i una samarreta amb el logo dels 100 Cims. Entre els excursionistes que havien finalitzat aquest repte n’hi havia tres del Centre Excursionista de Taradell, la Carme Delgado, en Josep Codina i en Ramon Curtichs.

Els participants del CET: Ramon Curtichs, Josep Codina i Carme Delgado (D’esquerra a dreta)

Els participants del CET: Ramon Curtichs, Josep Codina i Carme Delgado (D’esquerra a dreta)

Per acabar l’acte es van sortejar alguns estris de muntanya -n’hi va haver per a tothom- i la presidenta del CET i l’alcalde de la vila van pronunciar unes paraules de cloenda.

Share Button