(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

logo_100cimsLa festa dels 100 cims d’enguany es celebrarà a Taradell el diumenge 6 de maig a Taradell, i el Centre Excursionista de Taradell col·labora en l’organització. Aquesta festa pretén ser un punt de trobada de tots els participants al repte dels 100 Cims per tal que tothom es pugui conèixer i intercanviar impressions.

Aquesta festa consta d’una petita excursió i d’un dinar al llarg del qual tindrà lloc un acte de reconeixement als federats que durant el 2011 hagin completat el repte i que consisteix en el lliurament d’un record commemoratiu. També es repartiran els premis del III concurs fotogràfic Fotocims, del III concurs literari dels 100 cims i del canicròs.

Així, la festa començarà a les 9 del matí amb la trobada dels participants al local social del CET. Després, es començarà la caminada que els portarà fins al casal de Mont-rodon, que podran visitar. Cap a quarts de tres de la tarda, és previst que comenci el dinar a can Costa i Font, que anirà acompanyat del repartiment dels records als excursionistes que hagin assolit els 100 Cims i dels premis dels diferents concursos de fotografia i literaris organitzats entorn d’aquest repte.

En altres edicions, tant el concurs literari com el de fotografia van tenir molt bona acollida, i per això la FEEC va decidir d’organitzar-ne la tercera edició. Aquests concursos estan oberts a tots els federats, amb independència de la seva participació al repte excursionista.

Respecte al concurs literari el tema de les obres ha d’estar relacionat amb algun del 175 cims que conformen la llista oficial dels 100 Cims, i es poden descriure impressions, vivències, sensacions o aventures que s’hagin viscut en assolir-ne algun , o es pot fer una descripció literària de l’ascensió, però no s’accepten ressenyes d’itineraris. Seran guardonats els tres millors treballs amb una dotació econòmica de 275, 175 i 125 euros respectivament.

Pel que fa al concurs fotogràfic les obres també han d’estar relacionades amb algun dels cims que formen part del repte i els quatre millor treballs seran guardonats amb una dotació econòmica de 225, 175, 125  i 75 euros respectivament.

Share Button