(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

Excursions familiars

Excursions fàcils de pocs quilòmetres amb dinar de motxilla i estones de joc

 2012_familia_1 esquerdes_euga_2012-doc

Objectiu: introduir-los a la muntanya, boscos, natura, caminant unes quantes famílies juntes, jugant i  descobrint. I tot a ritme dels nens i de les nenes.

Les excursions d’infants s’organitzen periòdicament per fer amb tota la família. Els interessats a prendre-hi part ho podeu fer saber a la secretaria de l’entitat i us anirem informant de les activitats que es programin. D’altra banda, trobareu més informació al tauler d’anuncis, a la secretaria i a la pàgina web del Centre.

En aquestes excursions, la funció del CET és triar l’activitat per promoure l’excursionisme com a vincle d’amistat, de descoberta de país i de respecte per la natura ja des de ben petits.

Tothom és responsable de si mateix. Cal anar degudament preparat per fer les excursions. L’organització no es farà responsable dels possibles accidents, dels danys que rebin o causin els participants, o de les possibles pèrdues d’objectes personals. La responsabilitat sobre la mainada queda a càrrec dels pares o acompanyants.

Per participar en aquestes sortides en família cal que us llegiu la nota sobre el consentiment informat, que explica els possibles riscos de les activitats, el paper del Centre Excursionista i dels acompanyants. El fet de participar en alguna d’aquestes excursió, es dóna per entès que s’ha llegit i s’està d’acord amb el consentiment informat (cliqueu aquí per llegir-lo).

Share Button