(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

Excursions familiars – Inici de curs amb un camí de ronda

Cala_Estreta_2012_docLes sortides en família per a infants són excursions per diferents indrets d’una durada d’unes tres hores, en les quals ens hem d’emportar el dinar i passem un bon dia a la muntanya.

L’objectiu és que els nens i nenes coneguin la muntanya, el bosc, la natura, caminant unes quantes famílies juntes, tot jugant i descobrint-hi totes les possibilitats per gaudir-ne.

Data: diumenge 15 de setembre de 2013

Lloc: un camí de ronda sorpresa

Excursió de tot el dia per iniciar el curs. Farem el camí de ronda començant per algun poblet i anant direcció sud fins arribar a una cala. Ens banyarem, buscarem cloïsses i crancs, pedres de colors, veurem cales desconegudes, i podrem fer castells de sorra o pescar el dinar.

Cal portar: molta aigua, galetes, sucs, xocolata, fruita. Molta crema pel sol, ulleres de sol per petits i grans, gorres, banyador, ulleres de capbussar-se, pala i galledes,… Recordeu que ens banyarem o sigui que tothom acabarà a l’aigua. Excursió de tot el dia. Aprofitant que anem lluny ens quedarem tot el dia. Tornem a la tarda-vespre.

PORTEU IDEES D’EXCURSIONS I L’AGENDA PER TAL DE MUNTAR LES SORTIDES D’AQUEST CURS.

Consentiment informat:

En aquestes excursions, la funció del CET és triar l’activitat per promoure  l’excursionisme com a vincle d’amistat, de descoberta de país i de respecte per la natura ja des de ben petits.

Tothom és responsable de si mateix. Cal anar degudament preparat per fer les excursions. L’organització no es farà responsable dels possibles accidents, dels danys que rebin o causin els participants, o de les possibles pèrdues d’objectes personals. La responsabilitat sobre la mainada queda exclusivament a càrrec dels pares o acompanyants.

Cal inscripció prèvia: confirmeu l’assistència al CET.

Per  a més informació adreceu-vos a la secretaria del CET.

Share Button