(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

El CET, reconegut en la trobada dels 100 Cims – 2016

2016-05_29-Trobada_100Cims(Foto_C.Delgado) (2)

Ramon Serra, Jordi Merino (president FEEC), Carme Delgado (presidenta del CET i secretària de la FEEC) i Àngels Pujols, al darrera. Al davant: Santí Arumí, Mònica Fochs i Santi Casamartina que el 2015 van aconseguir el repte dels 100 Cims (Foto: C. Delgado)

El diumenge, 29 de maig, es va celebrar la trobada anual dels 100 Cims que en aquesta 6ª edició es va encarregar d’organitzar la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gabà. Per aquesta trobada va organitzar una caminada al castell d’Eramprunyà en la qual van participar una seixantena d’excursionistes i un altre grup d’una trentena de persones van fer una visita cultural a les mines prehistòriques de Gavà.

Poc després de la una, els dos grups es van trobar al parc del Mil·lenni on els participants van poder dinar, a l’ombra dels pins, i que l’organització va completar amb begudes i cafè. En total 106 persones van participar al dinar i es va fer un sorteig de material entre els assistents.

Havent dinat el punt d’atenció es va traslladar al centre cívic American Lake on es va fer l’acte protocol·lari de lliuraments de premis i reconeixements. L’acte va començar amb el parlament del president de l’entitat organitzadora, Jordi Vilajuan, que va cedir la paraula al regidor de Cultura, Esports i Mediació de l’Ajuntament de Gavà, German Barrena. Seguidament es van lliurar els trofeus del VI Premi FEEC-Canicròs, els premis del VII concurs Fotocims i del VII concurs literari dels 100 Cims.

A continuació, les entitats excursionistes que havien superat les 2000 ascensions van rebre el reconeixement a la tasca de divulgació de l’activitat dels 100 Cims entre les quals hi havia Centre Excursionista de Taradell, les altres entitats reconegudes van ser: Agrupació Excursionista Muntanya, Associació Excursionista l’Urgell, UEC Prat de Llobregat i Unió Muntanyenca Eramprunyà.

Seguidament van passar per l’escenari els 3 federats que durant l’any 2015 havien superat 3 cops els 100 Cims, els 14 federats que l’havien superat dos cops els 100 Cims i, finalment, els 61 federats que havien superar el repte dels 100 Cims per primer cop. Durant el 2016, el Centre Excursionista Taradell, van superar aquest repte: Santí Arumí, Mònica Fochs, Santi Casamartina i Dídac Romero.

Finalment, alguns membres del Comitè dels 100 Cims van prendre la paraula remarcant alguns aspectes de l’activitat i fent palesa la gran participació que té aquesta proposta, i va cloure l’acte el president de la FEEC, Jordi Merino, que va agrair la tasca dels membres del Comitè, i va animar a tothom a continuar participant en aquest repte que té com a objectiu principal el fet de donar a conèixer el país.

2016-05_29-Trobada_100Cims(Foto_C.Delgado) (4)

Reconeixement del CET (Foto: C. Delgado)

2016-05_29-Trobada_100Cims(Foto_FEEC)

Al centre Carme Delgado, després de recollir la placa de reconeixement (Foto: FEEC)

Share Button