(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

Curses d’Orientació – CET Orientació

CET orientacioEn l’assemblea de socis d’enguany, celebrada el dia 20 de febrer de 2016, es va aprovar la creació de la secció d’Orientació del Centre Excursionista Taradell, a la qual vam posar el nom de CET L’Enclusa-O, tal i com vam informar en el resum de l’assemblea que es va publicar en aquesta web (→). Més tard, el 2019, vam posar-li el nom de CET Orientació per destacar clarament que es tracta d’una secció dedicada a la pràctica de l’esport de l’orientació.

Per això es van modificar els estatuts i es va demanar l’adhesió de la nostra entitat a la FCOC. Un cop fets tots aquest tràmits la nostra entitat s’ha pogut afiliar a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya.

La finalitat d’aquest nova secció és la de promoure, divulgar i donar a conèixer un esport que cada dia té més seguidors i que es pot practicar a totes les edats; des de nens de 6 o 7 anys fins a la tercera edat. A més a més, la pràctica de l’orientació aporta molts beneficis per a la salut: ajuda a millorar l’estat físic (capacitat cardiovascular, muscular…) i mental (capacitat de concentració, agilitat mental…) Així, doncs, amb aquest propòsit a la nostra web progressivament anirem afegint pàgines, articles i enllaços que donaran a conèixer aquest esport.

logo Enclusa_o

Primer logo que va tenir la secció

Amb la creació d’aquesta secció i l’adhesió a la FCOC, els socis de la nostra entitat que estiguin interessats en la practica de qualsevol de les disciplines que contempla l’orientació podran tramitar el Carnet Catalunya Orientació (inclou assegurança d’accident) a través del Centre Excursionista Taradell o de la llicència de federat.

Si esteu interessats en conèixer aquest esport o en col·laborar amb la secció us podeu adreçar a la secretaria de l’entitat o enviar un correu a cetaradell@cetaradell.cat amb la vostra consulta.

 

Share Button