(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat
  • V TRAIL DEL BISAURA
2017-10-14-Trail_bisaura

Lleïr Pladevall, al centre, 1r sub23 masculí a la cursa de 21 km

En la V edició del Trail del Bisaura celebrada el 14  d’octubre es van organitzar quatre curses; la XL de 80 km, la L de 50 km, la M de 21 km i la S de 11 km. A la de 80 quilòmetres hi ha participar el soci del CET Jordi Pérez que va completar el dur recorregut de més de 5.200 metres de desnivell positiu amb un temps de 15 hores 52 minuts i 55 segons, que el va permetre classificar-se en el lloc 30 dels veterans masculins i en el 84 de la general, d’entre els 147  participants que la van acabar.

A la cursa de 21 quilòmetres i 963 metres de desnivell hi va participar Lleïr Pladevall, de l’equip CET-L’Enclusa, que amb un temps de 2 hores 5 minuts i 46 segons es va classificar en 1a posició de la categoria Sub23 masculins, i en la 4a de la classificació general.

2017-10-14-Trail_Bisaura (2)

Jordi Pérez a l’arribada de la cursa de 80 km del Trail del Bisaura

  • LONG TRAIL GUARA SOMONTANO

El soci del CET Albert Pujol, que forma part de l’equip SportHG-amlsport, va ser el guanyador de la cursa per muntanya Long Trail Guara Somontano 2017, celebrada a Alquézar (Osca), el dissabte dia 7 d’octubre.

El recorregut de la prova Long Trail transcórre pel Parc Nacional de los Cañones i la Serra de Guara amb un traçat de 52 quilòmetres i un desnivell positiu de quasi 3.000 metres. Albert Pujol va completar la cursa en menys de 5 hores, concretament 4 hores 52 minuts i 1 segon, amb més de 5 minuts d’avantatge respecte el segon classificat.

Aquesta prova puntuava pel circuit de curses per muntanya WWA Spain Ultra Cup M, la classificació del qual ja era encapçalat per Albert Pujol, i aquesta nova victòria el manté com a líder.

 

2017-10-07-ultra-trail-guara-somontano(foto-sportHG)

Albert Pujol travessant la línia de meta de la Ultra Long Trail Guara Somontano  (Foto: SportHG)

Long Trail Guara Somontano

  • LIMONE EXTREME SKYRACE

Els dies 13 i 14 d’octubre es va disputar a Limone sul Garda (Itàlia) es va disputar la Limine Extreme Skyrace. Una cursa per muntanya de 29 quilòmetres i amb 2.540 metres de desnivell positiu, la qual tancava el circuit de curses del 2017 de les Sky World Series.

L’atleta taradellenc Albert Pujol del CET, va participar-hi amb l’equip de la FEEC, tot i que va donar el màxim no va aconseguir una bona posició. De tota manera, en aquest compeonat l’equip de la FEEC va aconseguir classificar-se en 5a posició.

Aquest campionat va aplegar 10 curses d’arreu del món, una de les quals es va disputar a la Vall de Boí, Buff Epic Trail; una a Andorra, Skyrace Comapedrosa; i una altre a Euskadi, Marató Alpina Zegama-Aizkorri. Aquest fet deixa palès la força que tenen les curses per muntanya a Catalunya i arreu de la península.

2017-10-14-Limine(foto_FEEC) (3)

D’esquerra a dreta: Andrés Arroyo (tècnic), David Prades, Josep Roset, Edu Hernández, Marc Traserra, Eugeni Gil, Albert Pujol, Fernando Rosa (seleccionador) i Joan Freixa (Foto: FEEC)

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va tancar una nova temporada de participació al circuit de la copa del món amb un balanç molt positiu. L’equip de tècnics va conformar un equip tant amb corredors experimentats com amb joves que van tinir l’oportunitat de participar per primer cop en proves d’alt nivell internacional.

A part de que l’equip es va classificar en 5a posició, els corredors Edu Hernández (AE Matxacuca) i Eugeni Gil (La Molina Club d’Esports) var ser els més regulars durant tota la temporada i van aconseguir col·locar-se entre els 10 millors corredors del mòn. Per que respecte a l’equip femení de la selecció, també va aconseguir importants resultats aquesta temporada de la mà de Laia Andreu (UE Vic). Andreu va pujar al podi de les curses de Livingo i Matterhorn Ultraks. La propera temporada Andreu té previst participar en el major nombre de proves de les Skyrunner World Series i optar així al podi final.

Share Button