(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat
2017-11-12-Marató_Montseny(foto_org) (1)

Jordi Aguilera a la Marató del Montseny (Foto: R Photo)

El diumenge 12 de novembre es va disputar la Marató del Montseny, amb sortida i arribada a Santa Maria de Palautordera. Aquesta marató per muntanya, de 45,5 km de recorregut i 2.752 metres de desnivell positiu, va passar pels llocs més emblemàtics del parc Montseny, com són el cim del Matagalls, Les Agudes i el Turó de l’Home, sostre de la cursa i del propi parc amb 1.705 m d’altitud sobre el nivell del mar.

En aquesta cursa hi van prendre part els atletes del CET-L’Enclusa Jordi Aguilera que amb un temps de 5 hores 19 minuts i 45 segons es va classificar en destacat 22è lloc, i Eduard Aguilera que amb un temps de 6 hores 43 minuts i 6 segons es van classificar en la posició 129, d’entre els 374 classificats.

2017-11-12-Marató_Montseny(foto_org) (3)

Eduard Aguilera a la Marató del Montseny (Foto: Olga Bergua)

Per altra banda, el cap de setmana següent, concretament el dissabte 18 de novembre, tal i com vam informar en aquest web, l’atleta taradellenc i soci del CET, Albert Pujol es va classificar en primer lloc a la prova marató de la cursa Haría Extreme Lanzarote (→), celebrada al petit poble d’Haría, situat al nord de Lanzarote.

Aquesta marató estava inclosa en el circuit de curses per muntanya Spain Ultra Cup M, de manera que Albert Pujol al guanyar aquesta cursa també es va proclamar campió 2017 d’aquest circuit, en el qual aquesta temporada també havia guanyat la TransGrancanaria, l’Open de la Riaño Trail Run i la Long Trail Guara Somontano, i a més, va ser tercer al trail de l’Ultra Sierra Nevada.

Share Button