(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

Albert Pujol i Lluís Saborit guardonats a la Festa de l’Esport

premis-millors-esportistes-taradell-2017

Guardonats a la 9a Festa de l’Esport (Foto: Enric Montaña)

Dos socis de la nostra entitat van ser guardonats en la 9a edició de la Festa de l’Esport de Taradell. L’atleta, Albert Pujol va ser guardonat amb el premi al millor esportista masculí, i ho va ser per quart any consecutiu, i per altra banda Lluís Saborit va rebre el guardó a la dedicació a un club, en reconeixement als 29 anys que forma part de la Junta del Centre Excursionista Taradell al llarg dels quals s’ha ocupat de la redacció i coordinació del butlletí, ara actualitzat a web, i recentment ha estat l’impulsor de la secció d’orientació.

La gala de lliurament de premis va tenir lloc el diumenge 11 de juny al Serrat del Figaró amb la presència d’unes 200 persones. La vetllada va començar amb una demostració de les diferents modalitats esportives que es poden practicar a l’EAS Taradell, per part de monitors del centre, i seguidament es va passar al lliurament de premis als millors esportistes de Taradell de la temporada 2016-17. En total van ser guardonats 11 esportistes pels èxits aconseguits o per la seva trajectòria i 2 equips pels ascensos aconseguits. Es va finalitzar la gal·la amb un sopar degustació.

lluis-saborit-trajectoria-millors-esportistes-taradell-2017

Lluís Saborit, reconeixement a la dedicació a un club (Foto: E. Montaña)

Albert-pujol-millor-esportista-2017

Albert Pujol, millor esportista masculí (Foto: E. Montaña)

Entre els èxits aconseguits per l’Albert Pujol, en aquesta temporada, podem destacar el fet d’haver estat el guanyador de la marató de la TransGranCanaria, del Trail Rocacorba i, per segon any consecutiu, de la Cabrerès Mountain Marathon, també es va proclamar subcampió de la National Sky Series 2016 i va ser convocat per la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC per participar en nombroses curses d’alt nivell com el Maratón Alpino Madrileño, la Skyrunner World Series de Livigno (Itàlia), la Skyrace Comapedrosa (Andorra), la prestigiosa Matterhorn Ultraks 46K, i la Limone Extreme Skyrace (Itàlia) entre altres.

Share Button