(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

39a Matagalls Montserrat (2018)

2018-09-16_39aMM_2018(foto_RamonCurtichs)

Avituallament de Monistrol de Montserrat (Foto: R. Curtichs)

El cap de setmana del 15 al 16 de setembre de 2018 va tenir lloc la tradicional travessa Matagalls-Montserrat que per 39a vegada organitza el Club Excursionista de Gràcia.

La sortida de la travessa actualment es fa des del Brull i els participants han de completar en menys de 24 hores els més de vuitanta quilòmetres de l’itinerari senyalitzat que els portarà fins a Montserrat. La inscripció està limitada a 3.000 persones entre les quals n’hi va haver 14 del Centre Excursionista Taradell

Els participants del CET van ser: Quico Baraldés, Marta Homs, Santi Torres, Sandra Clotet, Vicenç Clotet, Miquel Casadevall, Carles Garcia, Vicenç Prat, Ramon Aguilar, Josep M. Vilarrubia, Josep Masgrau, Anna Cortés, Núria Costa i Miquel Codony.

Un any més, el CET va organitzar quatre avituallaments per donar suport moral i logístic als nostres participants. Aquests quatre punts van estar situats a Aiguafreda, al pont de Ferreries, a Matadepera (Les Pedritxes) i a Monistrol de Montserrat. El primer d’aquests punts va anar a càrrec d’Anna Rovira, el segon de Roser Pujols, el tercer de Carme Delgado i el quart de Pere Castells.

La setmana següent, els participants i els components dels avituallaments, com és tradició, es van reunir en un sopar per celebrar l’èxit de la travessa, comentar l’experiència i començar a fer caliu per a l’any vinent.

Share Button