(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

1a Taradell – Tossa de Mar en BTT (2013)

Participants a la Taradell – Tossa de Mar en BTT (Foto: J. Alemany)

Participants a la Taradell – Tossa de Mar en BTT (Foto: J. Alemany)

El 29 de setembre es va organitzar la pedalada Taradell–Tossa de Mar, amb la participació de set ciclistes. La ruta escollida passava per una tipologia molt variada de paisatges, des dels boscos de castanyers i avets del Montseny, continuant amb les alzines sureres de les Guilleries fins als pins pinyoners de la Costa Brava. En total un recorregut de 105 quilòmetres de camins amb un desnivell de 1.650 metres.

De matinada, encara fosc, vàrem sortir del CET, en direcció a Viladrau,  passant pel coll de Bordoriol, vam baixar cap a la font del Regàs i vam entrar a la Vila d’Arbúcies. Allà vàrem fer parada per menjar una mica i agafar forces; encara quedaven dos terços de camí.

Sortint d’Arbúcies vàrem començar a enfilar pel bosc d’alzines sureres envers el castell de Farners, abans, però, vàrem parar a la roca Abellera, des d’on es té una vista de tota la vall i el castell de Farners. A partir d’aquí començava una baixada llarga fins a Santa Coloma, i després la ruta continuava cap a Llagostera. De nou vàrem fer una parada per agafar forces i fer el tram final: una pujada llarga fins a passar cap a puig de Cadiretes i, després, començar la baixada cap a Tossa de Mar en mig d’un ruixat de tarda que ens deixà a tots xops. Seguidament, a les 5 de la tarda vàrem arribar a Tossa de Mar i vàrem fer un bon bany a la platja.

Participants a Tossa de Mar  (Foto: J. Alemany)

Participants a Tossa de Mar (Foto: J. Alemany)

Share Button