(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

100 Cims

El Centre Excursionista Taradell s’afageix al repte dels 100 CIMS

logo_100cims

El repte dels 100 cims és una aposta no competitiva elaborada per la FEEC, a proposta de les Delegacions Territorials, en el qual hi poden participar totes les persones que tinguin la llicència federativa de muntanya. Es compon d’un catàleg amb els cims més representatius i característics de Catalunya. Dels cims del catàleg, cadascú pot escollir els cent cims que li siguin més atractius i que li permetin superar el repte. I aquí és on, des del Centre, t’oferim la possibilitat de fer-los amb la bona companyia de la gent de la nostra entitat. Com que fer un calendari s’ha demostrat que és molt difícil d’acomplir, els que estigueu interessats a participar-hi cal que us poseu en contacte amb el CET trucant o anant al local social i mirarem de muntar excursions.

Modificació de la normativa a partir de juliol de 2019

Qui hi pot participar?

Hi poden participar totes les persones que tinguin llicència federativa, amb independència de quin sigui el tipus de llicència que tinguin i des dels 7 anys d’edat.

Cims puntuables

El llistat consta de 308 cims i han estat seleccionats i assolits pel Comitè dels “100 cims”. Amb aquest llistat es pretén donar una visió àmplia del territori. Són puntuables només els cims que figuren al llistat de la FEEC. El llistat està elaborat amb cims inclosos dins el territori de Catalunya, però també se’n proposen d’Andorra i la Catalunya Nord.

A partir de dia 1 de juliol de 2019 per superar el repte caldrà assolir un centenar de cims d’un llistat de 150 que es consideren “essencials”.

Per superar el repte dels “100 Cims”, cal haver assolit cent cims del llistat de cims “essencials”.

La resta de cims del llistat són vàlids, però no es tindran en compte en el llistat de cada persona federada, a efectes d’assolir els reptes  de “2×100 Cims” i “3×100 Cims”, fins que no s’haguin assolit 100 cims dels llistat d’”essencials”.

Per exemple:

– Si una persona federada té, a 1 de juliol de 2019, 99 cims assolits, només li caldrà fer-ne un dels “essencials” per superar el repte dels “100 Cims”

– Si una persona federada té, a 1 de juliol de 2019, 99 cims assolits i va fent cims del llistat que no són els essencials, se li validaran en el seu compte personal, però no haurà superat el repte dels “100 Cims” fins que en faci un dels “essencials”. Així es podria donar el cas de tenir 99 cims validats a 1 de juliol i quan assoleix el cim “essencial” que li manca, n’ha fet altres 100 de la llista; en rebre el reconeixement tindrà al mateix temps els “100 Cims” i el “2×100 Cims”.

Més informació: a la web de la FEEC (→).

Share Button