(93) 880 04 78
cetaradell@cetaradell.cat

Albert Pujol amb la FEEC al Maratón Alpino

2016-06-12-feec_podi_mascul--_autonomies_Cercedilla_MAM161

Podi masculi per equips (Foto: web FEEC)

El 12 de juny de 2016 un equip de 25 corredors de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya (+info→)   de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), entre els quals hi havia l’atleta Albert Pujol del CET-L’Enclusa, van participar a la 20a Maratón Alpino Madrileño que puntuava pel Campionat d’Espanya de Curses per Muntanya de la FEDME, i que es va celebrar a la Sierra de Guadarrama (Madrid).

La prova de la …   

 → Continuar llegint...

Albert Pujol a l’Skyrace Vallibierna

2016-06-05-Skyrace_Vallibierna(Foto_Skyrace) (2)

Albert Pujol (Foto: Skyrace Vallibierna)

El dia 5 de juny de 2016 es va disputar la tercera cursa de la Skyrunner National Series d’enguany, en la qual va participar Albert Pujol, de l’equip SportHG i soci del CE Taradell. En aquesta prova Albert Pujol, amb un temps de 4 hores i 55 segons, es va situar en la 11a posició entre els 110 classificats.

Aquesta cursa era la quarta prova de la Copa d’Espanya de Curses de Muntanya en …   

 → Continuar llegint...

Albert Presegué a la OCR de Wijchen

Albert Presegué superant un obstacle (Foto: Lluís Presegué)

Albert Presegué, del CET-L’Enclusa, es va classificar en 18a posició del grup de 20 a 24 anys en la cursa d’obstacles del campionat europeu de curses d’aquesta especialitat, OCR EC, que es va disputar a Wijchen (Països Baixos) el 12 de juny de 2016. Aquesta cursa va tenir un recorregut de 15 quilòmetres i constava de 41 obstacles.

2016-06-12-OCR-EC-Netherlands (Foto_Ll_Presegue) (4) 2016-06-12-OCR-EC-Netherlands (Foto_Ll_Presegue) (1)
Albert Presegué en diferents moments de la cursa (Foto: Lluís Presegué)
Share Button…   

 → Continuar llegint...

Socis del CET a la Spartan Race de Madrid

2016-05-28-Spartan_Race_Madrid(Foto_Sportograf.com)

Albert Presegué durant la cursa (Foto: Sportograf.com)

Els atletes del CET-L’Enclusa, Albert Presegué i Marcel Sirisi van participar a la cursa d’obstacles Spartan Race que es va celebrar els dies 28 i 29 de maig de 2016 a San Agustín de Guadalix, prop de la Serra del Guadarrama.

El dissabte es va disputar la cursa Madrid Spartam Super que tenia una recorregut de 14 quilòmetres i més de 21 obstacles, en la qual hi van participar corredors del més alt …   

 → Continuar llegint...

Notes de secretaria

escutLlicències federatives de muntanya o orientació: tothom que aquest agost o setembre necessiti la llicència de federat i encara no la tingui cal que passi per a la secretaria del CET a tramitar-la al més aviat possible, per tal de que la pugui tenir a temps, degut a que durant les vacances no se’n poden tramitar.

Quotes de socis: recordem a tots els socis que paguen la quota anual de socis personalment, i que encara no hagin satisfet la del …   

 → Continuar llegint...

5a edició de Taradell Camina

taradell-camina-2016(Foto_www.taradell.com)

5a edició de Taradell Camina (Foto: www.taradell.com)

El dijous 2 de juny de 2016 es va fer la primera caminada de la 5a edició de Taradell Camina.

Abans de començar aquesta primera caminada, a la Plaça de les Eres, es va tenir un record per a Josep Camps, del Centre Excursionista Taradell, que va morir l’abril passat, i havia set un dels col·laboradors des de la primera edició i molts dies havia fet de guia d’aquestes caminades.

Com en …   

 → Continuar llegint...

El CET-L’Enclusa a l’Emmona 2016

2016-05-28_Emmona(Foto_Isabel_Puig) (1)

Joan Llopart, 2n dels homes veterans de la marató  (Foto: Isabel Puig)

El cap de setmana del 27 al 29 de maig es van celebrar les curses de l’Emmona; una UltraTrail, una Trail, una Marató i un Poc d’Emmona que són un seguit de curses per als més petits amb diferents recorreguts segons l’edat dels participants.

En aquesta edició l’atleta del CET-L’Enclusa, Dídac Romero va participar en el Trail i Jordi Aguilera, Jacint Margenet, Joan Llopart i Sito …   

 → Continuar llegint...

VII Ultramarató Los 10.000 del Soplao

Xevi Casals i Jordi Pérez durant la cursa

L’atleta del CET-L’Enclusa, Jordi Pérez  acompanyat de Xevi Casals van participar a la ultramarató Los 10.000 del Soplao que es va celebrar el 20 de maig de 2016 a Cantàbria. Es tracta d’una cursa de 100 km de recorregut amb 4.800 metres de desnivell positiu.

La sortida de la cursa va ser a les 11 de la nit del divendres des de Cabezón de la Sal i va transcórrer pel parc nacional …   

 → Continuar llegint...

Sortides pels Senders del 1714 – 7a Sortida 2016

6a sortida del 2016: Gòsol – Fornols del Cadí / 18 km

2016-06-05-Sender_1714(Foto_G.Paredes) (1b)

Participants a la sortida del juny (Foto: G. Paredes)

Dia: diumenge, 3 de juliol de 2016

Hora de sortida:
– Taradell: a 2/4 de 7 del matí de la parada d’autobusos
– Vic: a les 3/4 de 7 del matí de l’estació d’autobusos

Inscripcions: fins al divendres dia 1, al local del Centre Excursionista Taradell (Horari: de dimecres a dissabte de 7 a 9) o on-line: omplir el …   

 → Continuar llegint...

Equipaments esportius del CET, ara també d’orientació

2016-05-29 029w

El Centre Excursionista Taradell ha dissenyat equipaments esportius personalitzats amb el logo del CET L’Enclusa-O per a la secció d’Orientació que s’afegeixen a l’oferta actual de roba per córrer i per ciclisme.

Els equipaments que es poden adquirir són:  samarretes, malles, mallots per ciclisme, culots i paravents. Si esteu interessats en altres tipus de roba es pot consultar al proveïdor. Aquests equipaments estan fets amb roba tècnica de gran qualitat i a preus econòmics.

Si esteu interessats en algun d’aquests …   

 → Continuar llegint...

Telefoane samsung